Ексклузивно Манол Пейков купи къщата на Димитър Талев в Прилеп

Кирил Петков изказа съболезнования на близките на починалия шофьор след катастрофата

Временно спира предизборната си кампания

OFFNews 16 май 2024 в 20:40 6192 4

Снимка БГНЕС/Антон Станков

Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков изказа съболезнования на близките на починалия шофьор след катастрофата в Аксаково. По-рано днес автомобил на НСО, в който  се е возил Петков, катастрофира. При удара водачът на другия автомобил е починал на място. 

Кирил Петков е претърпял катастрофа край Аксаково, има загинал (обновява се)

"Колата на НСО, с която отивахме към Варна тази вечер катастрофира на влизане в Аксаково. Возих се на задната седалка в колата и имах само изкарване на въздуха, но реално не съм пострадал", написа съпредседателят на ПП във фейсбук профила си. 

"Бърза помощ дойдоха много бързо на място, както и пожарникарите, които успяха много професионално да разрежат колата, за да извадят пострадалите. Искам да благодаря и на тези, които още в първите минути успяха да намерят лост и заедно да отворим вратите и да се стигнем до хората. Благодаря и на двамата служители от НСО, с които отворихме заедно вратите и бяха адекватни, въпреки че и те бяха с някакви травми", пише още Кирил Петков.

Той заяви, че ще спре предизборната си кампания временно.

Автомобилът на НСО се е движил на път с предимство, което е отнето от друг автомобил.

"Той е излязъл от второстепенен път, не е спрял на знак Стоп. В колата на НСО е имало 4-ма души. Към Варна пътува военен следовател. Тепърва ще се изяснява скоростта, с която са се движили двете коли", съобщиха от полицията във Варна.

При удара водачът на другия автомобил е починал на място. По информация на OFFNews придружаващата го жена е в болнично заведение с тежки травми. 37-годишният шофьор на НСО е в същото болнично заведение, без сериозни наранявания. Той е в стабилно общо състояние, с травма на главата и крайниците.

Във Варна Кирил Петков трябваше да участва в открит разговор с граждани от 18 ч.

Освен него, в срещата с варненци трябваше да участват още Асен Василев, Николай Денков, Христо Иванов, Атанас Атанасов, както и включените в листата Даниел Лорер и Антон Тонев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-3495

5

Люгер Химарс

17.05 2024 в 11:13

всички знаем, че нсо а убийци на пътя, а историята тук се преиначава в интерес на популярния другар

1246

4

БотоксПутю

17.05 2024 в 00:12

Киро не е виновен в случая, защото е бил пътник в колата. Защо кола на НСО? Защото още се води депутат. Народното събрание не е разпуснато.
Пред такива кръстовища има знак за ограничение на скоростта 50 или 60 км/ч. Според снимките колата на НСО се е движила със скорост доста над безопасната. За НСО знаците обикновено не важат. Свидетел съм на "кушията" на боковия кортеж.

1273

3

Johnny B Goode

16.05 2024 в 23:05

Сребърния, каква точно ти е тезата?
Че Кирчо не става за нищо защото се е возил на задната седалка на кола в която се е набила друга кола с неадекватен щофьор (Бог да го прости) ?

И да, Боко е виновен за малоумието на тези които разсъждават като теб.

-1974

2

Владè

16.05 2024 в 21:52

" Изкарвяне на въздуха" ?????????

 
X

Граждански активист в политиката