Арестувани гърци в Александруполис за отвличане на българка

OFFNews 04 май 2024 в 12:16 2394 1

арест

Снимка Pixabay

Арест

Арестуваха трима гърци в Александруполис за отвличане на българка. Жертвата успяла да подаде сигнал до полицията, което отвежда униформените до мястото на престъплението, съобщи БНР.

Според известното до момента от разпитите на арестуваните българката е била привлечена да пристигне в Гърция с обещание за перспективна работа и добри доходи.

След преминаване на границата ѝ отнемат личните документи, като я принуждават да работи като прислужница в няколко дома без заплащане и упражнявали върху нея физически натиск.

Принуждават я да се омъжи за един от похитителите, което не се случва поради бързата намеса на полицията.

Арестуваните лица са предадени на прокуратурата в Александруполис с обвинения за отвличане и търговия с хора, както и незаконно отнемане на лични документи на друго лице.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1000

1

sidnikam

04.05 2024 в 15:15

Жената е преведена през границата и продадена от българин срещу 1000 евро в Александропули на двама мюсюлмани с уговорка да им чисти къщите и се омъжи за сина на единият от тях.Самата жертва е успяла да се обади на тел. 112 откъдето са проследени в района на улица " авантос " , арестувайки похитителите и освободят жената.