Пребит млад мъж в Москва се оплака се в МВР: Заведоха му дело и го пратиха на фронта

OFFNews 30 април 2024 в 15:27 3059 2

пребит
Проблемната прическа.

Това се случва само в Русия! Млад мъж бе пребит и ограбен в центъра на Москва и когато отиде да подаде сигнал в полицията, получи обвинителен акт, че подкрепя Украйна и призовка за армията.

Причината е, че пребитият нещастник имал неблагоразумието да боядиса косата си в синьо и жълто - цветовете на знамето на Незалежна.

Служителите на реда изобщо не се трогнали, че прическата на младежа имала също така и зелен цвят. И както се казва - "битият бит...". Освен че останал без пари и изял шамари, сега потърпевшият ще ходи на съдебни дела или ще лъска "калашника" в студения окоп.

Както съобщава ОВД-Инфо, московчанинът Станислав Нетесов е обвинен в дискредитиране на армията (част 1 на чл. 20.3.3 от Административния кодекс) заради нестандартната си прическа. 

Отбелязва се, че на 28 април Нетесов сам е отишъл в МВР в Тверски район, за да напише заявление за побоя и кражбата. Предишния ден късно вечерта той е бил нападнат от неизвестни лица на автобусна спирка в центъра на Москва, когато се е прибирал от работа. Телефонът на младежа бил откраднат и той бил жестоко пребит, като в резултат на ударите момчето загубило един зъб.

Руските правоприлагащи органи обаче намират показанията на Нетесов за неубедителни. Нещо повече, обвиняват го в дискредитиране на руската армия - уж многоцветната прическа на пребития московчанин символизирала Украйна.

Освен това органите на реда взели пръстови отпечатъци на младия мъж. Те също така казали на Нетесов, че ще го накарат "да целуне родината си в окопите" и му връчили призовка за военния наборен център, се казва в публикацията на ОВД-Инфо.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22548

2

dolivo

30.04 2024 в 19:44

Заглавието е пълно с грешки. Засрамете се.

345

1

Джендо Джедев

30.04 2024 в 18:07

Каква прекрасна страна! Умом Росси не понять!
 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews