Хората на Сидеров искат наказание за БНТ, не ги отразявала

Нели Чолашка 09 август 2013 в 13:14 3915 21

Депутатите от
Депутатите от "Атака" пред стаята на ГЕРБ. Снимка: БГНЕС

От "Атака" настояват СЕМ да накаже БНТ заради факта, че не е отразила позицията на партията и то по въпрос "от национално значение".

"Вчера  - 08.08.13г., пресцентърът на "Атака" уведоми всички медии за позицията на "Атака" относно безпрецедентното поведение на държавния глава Росен Плевнелиев.

Президентът на България проведе съмнителна среща с вицепремиера  на Турция Бекир Боздаг, като българските медии бяха изгонени от там и по този начин българското общество остана в неведение какви договорки прави Плевнелиев с турския вицепремиер.

За "Атака" това поведение на българския президент е абсолютно недопустимо... 

Нито дума от официалната позиция на ПП АТАКА по този въпрос не беше отразена по БНТ. Националната телевизия, която получава 100 милиона лева годишно от българския данъкоплатец, за пореден път цензурира парламентарно представената партия АТАКА и лиши от информация не само избирателите на партията, но и всичките си зрители", пише в открито писмо на "Атака" до председателя на СЕМ Георги Лозанов.

От партията настояват Лозанов да санкционира БНТ за този "пореден случай на умишлено укриване на информация от държавната телевизия и преднамерено цензуриране на позиция на една от четирите парламентарно представени партии в България".

При дебатите в парламента по актуализацията на бюджета лидерът на "Атака" Волен Сидеров предложи да се запише, че пенсионерите ще вземат коледни добавки, а парите да се вземат от бюджетите на БНТ и БНР. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!