Протестна мрежа призова за посрещане 100+3+5 на депутатите

OFFNews 01 септември 2013 в 15:28 3975 25

Ден 52 от протеста Снимка: Noresharski.com
Ден 52 от протеста Снимка: Noresharski.com

Протестна мрежа призова подкрепящите антиправителствените протести за посрещане по формулата 100+3+5 на депутатите на 4 септември. Началният час на протеста в 8:00, а мястото - пред Народното събрание.

"Сто дни след началото на правителството имаме да кажем три неща и на 4 септември ще бъдем пет пъти повече“, заявяват в декларация хората от Протестната мрежа по повод началото на работа на парламента. Трите искания в декларацията са за: оставка, избори до края на годината и операция "чисти ръце" в държавното управление.

Ето и целият текст на призива на протестиращите:

Още на 14 юни заявихме защо правителството на Пламен Орешарски трябва да си ходи – защото обслужва интересите на мафията, а не на българските граждани, което е държавен тероризъм.

Орешарски, Станишев, Местан и Сидеров поискаха да им дадем 100 дни, за да покажат какво могат. 100 дни вече минаха – оставете България на мира!

Призоваваме всички български граждани – млади и стари, богати и бедни, от София и от страната, партийни и безпартийни – елате пред Народното събрание на 4 септември в 8:00 часа, за да кажем на управляващите само 3 неща:

 * Подайте оставка веднага!

 * Нови парламентарни избори преди края на годината! Ново управление от достойни, почтени и компетентни хора! Вие не сте нито едно от трите!

 * Операция „Чисти ръце“ за премахване на всички връзки между държавното управление и мафията!

Протестната мрежа призовава всички да поканят по 5 свои приятели на площада. Пишете им в интернет, говорете по телефона, почукайте на съседа, поканете колегите, обадете се на родителите си – поканете още 5 човека, за да го чуят от 5 пъти повече хора: Оставка!

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews