Фенове разкриха на кого и какво пише Санса в 7-и епизод на "Троновете"

ОFFNews 08 юни 2016 в 19:56 14139 0

Писмото, което Санса Старк пише в 7-и епизод на 6-и сезон на "Игра на тронове".

Онзи ден станахме свидетели на един от най-интересните епизоди в 6-и сезон на "Игра на тронове", който обаче остави и много въпросителни, пише "Индепендънт".

Един от големите въпроси, който остави феновете в недоумение, беше - на кого пише Санса Старк писмо?

Както знаете, тя и Джон са на поход в търсене на подкрепа от местните домове, за да съберат армия, с която да победят Рамзи Болтън, който е завзел техния роден дом и причини неизброими страдания на Санса и семейство Старк.

Делото им обаче не се увенчава с особено голям успех, въпреки че е майсторски заснето. Така се стига до това младата девойка да тръгне да пише писмо, което се оказва до... Петир Белиш.

Поне така твърдят потребителите на "Редит" CreepyPancakes и Redditor, които са използвали своите умения с "Фотошоп", за да избистрят образа на писмото, което вече знаем какво гласи:

"...Сега имаш шанса да изпълниш своето обещание... Рицарите на Долината са под твой контрол. Поеми на север към Зимен хребет. Помогни ни и ще те възнаградя подобаващо."

Дали обаче той ще се отзове на повика ѝ? Или дали по-скоро Робин Арин, малкият ѝ братовчед, ще го направи, подтикнат от Кутрето?

Според актьора Ейдън Гилън, който играе Петир Белиш - да, тъй като според него Кутрето наистина съжалява, че Рамзи Болтън се е отнесъл така лошо със Санса, и иска да ѝ помогне.

"Този път Кутрето иска да изкупи вината си към Санса, защото е преценил лошо Рамзи. Голяма част от това, което той върши, е опит да се изкупи и да се съюзи с правилните хора. Оставих Санса да се ожени за психопат. Това е може би единственият път, в който виждаме Кутрето да греши. Той наистина не го е познавал що за човек е", казва той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови