Концертът Led Zeppelin Symphonic се отменя за септември

OFFNews 16 април 2024 в 15:45 1651 0

Концертът Led Zeppelin Symphonic се отменя за септември

Снимка Концертът Led Zeppelin Symphonic се отменя за септември

Концертът Led Zeppelin Symphonic се отменя за септември

Концертът Led Zeppelin Symphonic ще бъде с нова дата през септември, обявиха от Sofia Music Enterprises, предаде actualno.com.

"За съжаление, поради временно неразположение на един от артистите, се налага турнето на Led Zeppelin Symphonic да бъде пренасрочено за по-късно тази година," казват от SME.

"Шоуто в България, което трябваше да се проведе на 25 април, се отлага за 30 септември 2024 г."

Какво се случва с билетите? Ето какво казват от SME: относно билетите, които вече са закупени: Всички, закупени до момента билети ще важат за новата дата без да е необходима презаверка. В случай, че не можете да присъствате на концерта през септември, може да върнете своя билет в периода от 15.04.2024 г. до 14.06.2024 г. вкл. по следния начин: - за билети, закупени чрез мрежата на Bilet.bg, пишете на [email protected]. За билети, закупени от Билетен център НДК, посетете касата на място. Билети за Led Zeppelin Symphonic на 30.09.2024 г. могат да бъдат закупени в мрежата на Bilet.bg (вкл. касите на Fast Pay и магазини "На тъмно"), касата на Билетен център НДК и онлайн на www.sme.bilet.bg и www.tickets.ndk.bg

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки