Концертът на P.I.F. ''Приказката продължава''

OFFNews 16 април 2024 в 15:10 1154 0

Концертът на P.I.F. ''Приказката продължава''

Снимка Концертът на P.I.F. ''Приказката продължава''

Концертът на P.I.F. ''Приказката продължава''

На 25 април, четвъртък ще бъде "Приказката продължава" - концерт-промоцията на група P.I.F в клуб Mixtape 5. Момчетата ще представят чисто нова и силно емоционална версия на легендарната си песен "Приказка".

"Любов, светлина и бушуващи емоции на радост и тъга струят от новия запис, в който участва плеяда от популярни изпълнители, пътищата на които по един или друг начин са се пресекли с този на Димо," пишат от групата.

Графа, Мария Илиева, Михаела Филева, Свилен Ноев (Остава), Прея, Поли Генова, Стефан Вълдобрев, Стенли, Никеца, Марияна Добрева-Велева (Силует), Владо Михайлов, Ерсин (Jeremy), Али (Ali) и Тодор Ковачев (Innerglow) застават пред микрофоните и камерата, с което засвидетелстват любовта си към Димо и дават нов живот на емблематичната песен.

"Решихме да съберем приятели, които са свързани с Димо, работили са с него, и да запишем съвсем ново аудио и видео към песента "Приказка". По ирония на съдбата през 1998 г. с Димо записахме парчето в студиото на Милчо Кацаров и сега, 26 години по-късно, записът на новия вариант отново се случи на същото място, което вече се казва "Renewsound Productions", разказва Иван Велков, който е китарист и съосновател на P.I.F.

Със снимките на видеото се заема "Премиер Студио", а режисьор е един от близките приятели на Димо - Николай Мутафчиев. Премиерата на новия клип ще е непосредствено преди концерта на 25-и април, след което бандата ще ни отведе на музикално пътешествие с най-любимите парчета от репертоара на P.I.F.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки