Христо Иванов: Новото управление ще бъде същото, но още по-гнило

OFFNews 26 март 2017 в 21:59 14444 11

„Ще има правителство, но това ще е вчерашното правителство. Това, което получаваме в този парламент, е от вчера, но е още по-гнило”. Така Христо Иванов коментира първите изборни резултати пред "Дарик". 

По думите му резултатът не е доверие за Бойко Борисов, а е недоверие за Корнелия Нинова. „Имаме загниващ модел, който произвежда все по-малко смисъл”, добави той пред Нова телевизия. 

Относно резултата за „Да, България” Иванов заяви: „Посланието на социолозите беше през цялото време да не си хвърлят хората гласа са за нас. Най-динамичния нов субект сме и сме годни да привличаме нови лица, които не са се разпознавали досега в политически формации”.

Ако партията попадне в парламента, „ще бъдем опозиция на настоящия мафиотски модел. Той трябва да бъде разрушен. Това е голямата цел, която ни е поставена от нашите избиратели”, поясни Христо Иванов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12435

11

Jinx

30.03 2017 в 19:57

Абе ти като не си внего не се притеснявам много. Поне прокопиев няма да си разиграва коня в парламента.

12860

10

newfoundland

27.03 2017 в 17:42

Христо Иванов трябва да поеме лична отговорност за провала, след шумните медиини кампании, които проведоха, и да подаде оставка.

29217

9

Лопе де Вега

27.03 2017 в 07:47

Няма ташак! Честито ви пак бойко! Няма да има промени в правосъдието, ще построим магистрала до Марс и до Енгелс и ще издигнем лозунга "Вся власть Цацарову". Предстои голямо надцакване за състава на правителството. Освен гербавите и "патриотите" ще имаме евтин бензин и вероятно доганци и поганци. Тоест познатото ни блато ще завони по-силно, но жабите в него ще заживеят по-спокойно и по-богато.

Поздрав!

9020

7

Krassimir Dimitrov

26.03 2017 в 23:44

И кой е виновен за това? Май на първо място Вие, г-н Иванов. Ако бяхте поели протегнатата ръка на тези, които в предния парламент заради Вас излязоха в опозиция, нямаше гласовете ни да отидат на вятъра.
Едно не мога да разбера-наистина ли сте толкова прост, или Ви платиха.
И в двата случая всв пак съм доволен, че гласувах за Нова република.