Николина Ангелкова: Няма да отстъпим от европейския път на развитие на България

OFFNews 17 март 2017 в 20:07 2865 3

Няма да отстъпим от европейския път на развитие на България. Това е пътят, който трябва да следва страната ни и не трябва да позволяваме на нашите опоненти да говорят неистини, с които да поставят под съмнение членство на България в Европейския съюз. Това каза водачът на листата на ГЕРБ-София област Николина Ангелкова пред жители на Годеч.

Николина Ангелкова подчерта, че програмата на ГЕРБ е реална и изпълнима.

„Нашата програма е отворена и ние непрекъснато я надграждаме, за да можем да предложим реалните решения за България“, заяви Ангелкова.

Тя посочи, че основен приоритет на ГЕРБ е образованието.

„Ние насърчаваме връзката между бизнеса и образованието. За нас е изключително важно всяко едно българско дете да ходи на училище, за да може да има нужните знания и квалификация. Предвиждаме специална национална програма, стимулираща младите учители, за да може учителската професия да е предпочитана професия“, подчерта Ангелкова.

По думите й, друг важен приоритет за ГЕРБ е премахването на административната тежест и прехвърлянето на бюрокрацията върху администрацията.

„Голяма част от документите, с които до момента всеки един гражданин, който иска да има бизнес, би трябвало да си набави сам, вече ще бъдат набавяни по служебен път от страна на администрацията. И това значително ще улесни както бизнеса, така и всеки един човек", подчерта още министърът на туризма в правителството на Бойко Борисов.

Водачът на листата на ГЕРБ-София област Николина Ангелкова заяви, че основните акценти в предизборната програма на партията са свързани с растеж, развитие и икономическа перспектива, както и с реално увеличаване на доходите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29585

1

Izalina

17.03 2017 в 20:48

Въздух под налягане