"Тая, пълничката баба, между другото, нямате представа колко нагла беше"

Патриотите осуетили влизането на ДОСТ в парламента, смята Валери Симеонов

OFFNews 27 март 2017 в 08:35 30091 11

Гордея се с това, което направихме на трите гранично-контролно пропускателни пунктове, защото там успяхме да мобилизираме около 3000 души, а най-вече се гордея с това, което постигнахме в Турция – пратихме по двама човека в секция и успяхме да ограничим масовото носене на декларации отвън, в резултат на което имаме около 20 и няколко хиляди гласували, обратното би означавало ДОСТ да влезе в парламента. 

Това коментира пред Нова тв лидерът на Националния фронт за спасение на България (НФСБ) Валери Симеонов. Той коментира блокадата на границата и недопускането на автобуси с гласуващи. На въпрос на водещите дали е можело да се мине без "побутване" на възрастни хора, Симеонов отговори, че голяма част от чужденците се държали грубо и знаели правата си. 

"Тая, пълничката баба, между другото, нямате представа колко нагла беше. Тя е единствената, която нямаше намерение да се върне и си знаеше правата. Бяха много добре подготвени", коментира Симеонов. На въпрос лошо ли е човек да си знае правата, той отговори: "Лошо е когато не си защитаваш националните интереси".

По думите му самият той бил пострадал, а камерите не показали "други сцени". "Няма как да се запази разстояние, когато те изблъскват с щитове и с насилие", каза още Симеонов.

"До момента смятаме, че не сме направили грешка, това не беше предизборно мероприятие. Поне 2/3 от очакваните автобуси този път не тръгнаха въобще", обясни Симеонов. Според него "соросоидални манипулации" са въпросите защо патриотите не протестирали срещу лидерите на ДПС и ДОСТ, а насочили енергията си към избирателите. "Оставете тези соросоидални манипулации. Основният ни враг беше точно ДПС и неговото уродливото му изчадие – ДОСТ", каза Симеонов. 

Той каза, че снощи е поздравил лидерите на ГЕРБ и БСП, "но без допълнителни уговорки". Симеонов обясни, че не може да говори за коалиция, докато не излязат крайните резултати и обвини социологическите агенции за прогнозите им, които отреждали на Патриотите четвърто място

Според данни на "Алфа рисърч" броят на депутатите на ГЕРБ и Обединените патриоти дава мнозинство със 123 депутати. "Не е важното колко депутати ще формират мнозинството, а по-важно е каква ще бъде общата програма, по която ще работи това мнозинство. Възможно е да направим, възможно е да не направим, но отговорът няма да получите в днешния ден. Всичко зависи от това дали ще успеем да направим програма за управление, каквато направихме през 2014 г., което отне около месец", каза още Симеонов.

Той допълни, че засега от централата на Воля не са го търсили за разговори. По-рано днес Веселин Марешки обяви, че ще разговаря първо с патриотичните формации и едва след това с ГЕРБ. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7506

11

Този с азиатските очички генетично е май по-близо до пълничката баба отколкото си мисли...

11398

8

Badblood

27.03 2017 в 12:49

А тоя псевдопатриот е същия селяндур като Чуколов...Даже май са сестри.

14355

7

neverland

27.03 2017 в 12:19

А Валери, новият пишман Сидеров. Ще покрещи малко, ще го по бият малко, ще го посъдят малко... и накрая ще се кротне и замълчи.

17439

6

мнение от IP

27.03 2017 в 12:02

На Валери Симеонов, освен всичко друго, му липсат и първите 7 години.

10564

5

ultra-73

27.03 2017 в 11:39

Турските изселници имат законовото, но разбира се, не и моралното право да решават съдбините на тези, които сме останали в Р България, без значение на етноса. Друг въпрос обаче е начинът, по който "тримата танкиста" бяха решили да бранят заветната ни граница, "побутването" на баби, беше меко казано, грозно и означаваше една своего рода, реабилитация на Възродителния процес, нещо от сорта на "веднъж ви изгонихме и ви взехме имотите, що щете сега тук"!

12032

4

Vasil Georgiev

27.03 2017 в 11:31

"Основният ни враг беше точно ДПС"
мноогоо лъжеш значи, основният ви враг е ДОСТ, а ДПС ви поръчва музиката, с ДПС сте в една кремълска кочина първи дружки.

77927

3

El Commandante

27.03 2017 в 10:33

В първия момент помислих че говори за Нинова бахти. ...