Колоездач си търси отбор чрез социалните мрежи

OFFNEWS 02 ноември 2016 в 18:21 3278 0

Отчаяните ситуации изискват отчаяни действия. Воден от тази максима, младият шведски колоездач Фредрик Лудвигсон реши да си потърси професионален отбор за 2017 г., като използва социалните мрежи.

Последнят сезон за състезателя на Giant-Alpecin бяха белязани от множество травми и отсъствия от шосето, което принуди работодателите му да прекратят сътрудничеството с него. Постъпката им е некоректна, тъй като първичната си травма 22-годишният швед получи по време на тренировка в Южна Испания, когато беше бутнат от кола заедно с още петима свои съотборници.

Лудвигсон е убеден в качествата си, макар да не е показвал резултати през последния сезон. "Ако искате да подсилите отбора си, обадете ми се или ми пишете на електронната поща", такъв апел отправя шведът в Туитър.

"Времето напредва и не е в моя полза. Всички отбори са се окомплектовали. Към момента никой не ми се е обадил. За мен ще е голям удар да остана без отбор. Вариантите пред мен не са много. Или край на кариерата, или една нулева година и нов опит през 2018 г.", споделя състезателят.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови