Голфърът Монтгомъри съди бившата, иска си милионите

OFFNews 22 март 2017 в 14:01 3014 0

Легендарният състезател по голф Колин Монтгомъри съди съпругата си Гейнър за 5 милиона паунда в бракоразводно дело. Шотландецът се раздели с половинката си през 2015 година, след като се оказа, че е имал "извънбрачни отношения", твърдят местни издания.

Съдия Лорд Дохърти е открил дело за "обжалване на предбрачно споразумение", което е подписано между двойката през 2010 година. То е интересно.

Сделката е с условие, че ако Монти бъде заловен да изневерява с друга жена, ще бъде задължен да плаща за поддръжката на фермерска къща на Гейнър, която е на стойност 2 милиона паунда.

Фаталната половинка на голфъра наследява имота от първия си съпруг - мебелният магнат Джордж Ноулс, който  умира. Монтгомъри смята, че сделката е несправедлива. Той съди бившата си съпруга за 5 милиона. Също и настоява да получава от нея от 6500 на месец.

Голяма част от казаното по време на изслушването не може да се изнесе по юридически причини. Въпреки това съдебни документи показват, че има подаден иск от правния екип на Монти с предтекст, че Гейнър го поставя под натиск за да наруши споразумението. По този начин ходовете в делото по между им може да се променят.

Сагата продължава.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови