"Арена Армеец" под полицейска обсада заради Левски - ЦСКА (карта)

OFFNews 21 февруари 2017 в 17:55 3210 0

Най-тежката вечер ще изживее "Арена Армеец", която се е пълнила до козирката при доста поводи. Утре вечер се очакват 5-6 хиляди зрители, но пък когато става въпрос за агитките на Левски и на ЦСКА, събрани в зала, бройката звучи плашещо.

Затова и МВР обяви специални мерки за мача от волейболното първенство при мъжете, който започва в 19,30 ч. Преди това ще има шоу между ветерани.

Вратите на залата ще отворят в 17:30 ч. Агитките на двата тима ще бъдат пропускани през три пункта до трибуните, на които ще си сътрудничат полицаи и представители от частната охранителна фирма, която отговаря за спазването на реда в залата.

За сборен пункт на феновете на Левски е предвиден паркингът между сградата на Военното общежитие - „5- ти километър” и „София Тех Парк” от към бул. „Асен Йорданов”.

Привържениците на ЦСКА ще се събират на паркинга пред зала „Васил Симов” на бул.”Асен Йорданов”. От там и двете агитки ще бъдат съпровождани от полицейски екипи до зала „Арена Армеец”.

Привържениците на Левски ще бъдат настанявани в сектор „А” и ”В”, като ще бъдат пропускани през входовете на сектор „А”. Феновете на противниковия отбор ще бъдат настанявани в сектор „С” и „D”, а пропускането ще става през входовете на сектор „С”.

Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, носене на обемисти багажи и забранени предмети и вещи (огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми).

Конкретно определени служители ще имат ангажимент за недопускане на волейболната среща на лица, които имат съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия.

Малолетни ще се допускат на територията на съоръжението само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, информират от СДВР.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови