Три катастрофи и две жертви на осемкилометров път в Пловдивско

OFFNews 19 юли 2015 в 14:21 4511 2

Три катастрофи, взели две жертви за по-малко от денонощие на пътя Перущица-Кричим, чиято дължина е малко над осем километра. 

Двама души загинаха вчера на пътя Перущица-Кричим, след като колата им е навлязла в лентата за насрещно движение и се е ударила челно в товарен автомобил.

На място са загинали младежи на 21 и 25 години от Кричим, а неправоспособният шофьор – 23-годишен техен съгражданин, е настанен в болница без опасност за живота. Нито той, нито водачът на камиона са употребили алкохол, съобщава БГНЕС.

На същия този път вчера станаха още две катастрофи. Час преди фаталния удар, взел две жертви, лек автомобил, движещ се с несъобразена скорост, излязъл извън пътя и се преобърнал в напоителен канал.

Водачът – 49-годишен жител на Кричим, се отървал с охлузни рани на главата. Дрегерът показал, че той е управлявал автомобила след употреба на алкохол, а като причина за произшествието се посочва загуба на контрол над превозното средство. Пак на същия път вчера челен удар между две леки коли прати в болница трима мъже. Инцидентът е станал на завой. Употреба на алкохол при водачите не е установена.

Катастрофи в Пловдив предизвикаха и двама неправоспособни водачи. По обед вчера на кръстовище между бул. "Цар Борис ІІІ Обединител" и ул. "Граф Игнатиев" мъж и жена пострадаха, след като мотоциклетът им падна на пътното платно. Първоначалната причина е несъобразена скорост и загуба на контрол, а водачът е и без книжка.

По същите причини в Стамболийски тази нощ лек автомобил, управляван от неправоспособен 23-годишен младеж от село Йоаким Груево, се вряза последователно в електрически стълб и бетонна ограда. Нарушителят се отървал сравнително леко и е освободен след преглед в болницата за домашно лечение.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!