Фандъкова: Детска болница не може без път до нея, а разширението на Околовръстното се бави

OFFNews 07 май 2024 в 16:13 2342 0

Йорданка Фандъкова

Снимка Фейсбук на Фандъкова

Фандъкова и кандидат депутати от ГЕРБ регистрираха листата в 25 МИР

След 3 години популизъм и лутане, определено е време за прагматизъм и работа. С отбора на ГЕРБ-СДС в София сме доказали, че работим с отговорност и грижа за града ни. В наше лице София ще има силен глас в парламента. Промяната е постоянен процес, а не брошка на ревера на някои политически лидери или партии. 

Това заяви бившият кмет на София Йорданка Фандъкова, след като регистрира листата на ГЕРБ-СДС в 25 многомандатен избирателен район в „Красна поляна“. 

Това е един от районите, в който вече 3 години боксува проектът за разширение на Околовръстния път. Изготвихме плановете за първия етап, предадохме ги на държавата, но резултат все още няма. В безвремието и лутането, проектите зациклят, а иначе политиците по време на избори говореха за развитие на северните територии, подчерта Фандъкова, която е втора в листата след водача Бойко Борисов.

Строителството на Националната детска болница в „Горна Баня“ трябва да се ускори, но тя няма как да функционира, ако няма път, по който линейките да стигат до нея, допълни тя. Това са конкретни проекти, които имат нужда от тласък и хора, показали, че могат да работят.

Държавата ни изгуби много време в движение по инерция и розови обещания, сега са нужни прагматични решения и работа. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови