Радан Кънев: В Брюксел не се чува нищо за скандалите у нас. Може би е за добро

OFFNews 26 април 2024 в 19:15 1626 4

Кънев

Снимка Сергей Антонов

Радан Кънев

В Брюксел не се чува нищо от скандалите у нас. В Брюксел се вижда, че България за който може да брои толкова много, прави шести поредни избори за малко повече от 3 години и това поражда сериозна тревога, коментира евродепутатът Радан Кънев пред БНТ. 

"Ние живеем в очевидна глобална криза на сигурността. На територията на Европа се води първата завоевателна война от Втората световна война насам. На целия средиземноморски басейн, на целия Близък изток горят къде по-силно, къде по-слабо, напрежение има и в Южнокитайско море и при подобна несигурност една държава, която изглежда неуправляема, буди тревога", изтъкна Кънев.

По думите му компроматните истории у нас няма кой да ги следи в Брюксел, което може би е за добро:

"Винаги съм гледал присъствието в Европейския парламент като вътрешна, а не външна политика, защото ние сме законодатели там. Ние правим законите, по които живеем тук, не се занимаваме с дипломация", посочи евродепутатът.

Той добави, че Европейският парламент и Европейската комисия ще работят 5 години и въпросът е дали ще има правителство в България с реално доверие и със сериозно парламентарно мнозинство.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-690

4

nms

27.04 2024 в 08:34

То всъщност ако нищо не са чули за скандалите у нас значи наистина нищо не сте свършили.

-690

3

nms

27.04 2024 в 08:33

То и ние нищо не чухме какво свършихте за 5г ,но може да е за добро.

135

2

Far Rider

27.04 2024 в 07:55

Ох, горкият Тупан Кънев! Хората виждат , но не се интересуват. Само популацията на Задунайская губерния си мисли, че са пъпа на света и най-Ентелигентната нация. И само от време не време се прокрадва твърдението, че сме втори след еврите които мразим до смърт. Всъщност мразим всички и всичко. И нас самите! Явно обаче и на радостният от своя престой в Брюксел Тупан Кънев нещо му убягва. Че, ЕС подготвя процедура по ограничаване и след това замразяване на членството. Специално за Унгария и Задунайская губерния. За много години!

305

1

Старик

26.04 2024 в 19:22

Да Радане, Шапка Невидимка! Та кой ни знае къде сме на Картата, и за някви си 10, 20, 30 Милиарда, тва е нищо за тях!

"Hear no Evil, See No Evil, Speak No Evil!"....

 
X

Какво трябва да знаем за коклюша