Критичката на дъщерите на Обама се разкая и подаде оставка

ОFFNews 01 декември 2014 в 20:20 12083 19

Обама и дъщерите му.
Обама и дъщерите му.

Говорителката на конгресмена републиканец Стивън Финчър - Елизабет Лаутън, която разкритикува начина на обличане на дъщерите на Обама, е подала оставка, съобщи Би Би Си.

Тя определи външния вид на Саша и Малия - с къси поли и отегчени лица - по време на церемонията по случай Деня на благодарността. В последствие обаче Лаутън изтри поста си и се извини за грубите си думи.

Въпреки че повече хора приеха с хумор отегчените изражения на двете тийнейджърки, Лаутън беше по-строга:

"Скъпи Саша и Малия, разбирам, че сте в тези ужасни тинейджърски години, но вие сте част от Първото семейство, опитайте се да покажете малко класа. Уважавайте ролята, която играете. От друга страна, майка ви и баща ви също не уважават позициите, които заемат. Нито пък нацията, като стана въпрос. Така че, предполагам, нямате много добър модел за подражание. Въпреки това, опитайте се да се надскочите. Дръжте се така, сякаш да бъдете в Белия дом е от значение за вас. Обличайте се така, все едно че заслужавате уважение, а не място в бар. И със сигурност не правете физиономии по време на събития, които се предават на живо по телевизията", написа тя във вече изтритата си публикация в мрежата.

Един ден след това републиканката написа, че "след много часове молитви, разговори с родителите ми и препрочитане на думите си мога ясно да видя колко обидни са думите ми. Искам да се извиня на всички, които съм обидила и наранила с думите си, и обещавам, че ще се поуча и ще израсна (което ви уверявам, че вече се случи) от опита си".

Тя изтъкна, че е критикувала двете млади дами по начин, по който тя самата никога не би искала да бъде съдена.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews