Робърт Кенеди-младши: Червей изкопа дупка в мозъка ми

OFFNews 09 май 2024 в 15:15 6945 2

Робърт Кенеди-младши

Снимка Getty Images

Робърт Кенеди-младши

Наследникът на клана Кенеди - Робърт Кенеди-младши, разказа как лекарите са открили червей, изял част от мозъка му, съобщава в. "Ню Йорк таймс".

Това се случило през 2010 г., когато Кенеди-младши - сега независим кандидат за президент на САЩ - загубил паметта си и започнал да усеща замъгляване на съзнанието (мозъчна мъгла). Негов приятел изразил съмнение, че политикът има мозъчен тумор. Последвала консултация с няколко от най-добрите невролози в страната. При скенерите на мозъка те забелязали тъмно петно и първоначално сметнали, че това действително е тумор. Веднага му била назначена терапия в университетската болница "Дюк".

Докато приготвял багажа си за постъпване в лечебното заведение, му се обадил лекар от друга болница, който дал алтернативна диганоза: според него Кенеди-младши имал мъртъв паразит в мозъка си. Специалистът смятал, че петното на скенера е от червей, който е навлязъл в мозъка, изял е част от него, след което е загинал.

Робърт Кенеди-младши е племенник на покойния президент Джон Ф. Кенеди и син на брата на президента - Робърт Кенеди. В "Ню Йорк таймс" цитира показания, които Кенеди е давал през 2012 г. и където описва случая.

Видно е, че 14 години по-късно Кенеди се е възстановил напълно, тъй като към днешна дата той е кандидат за президент и специално изтъква добрата си форма и относително младата си възраст като предимство пред двамата основни кандидати, Джо Байдън (81 г.) и Доналд Тръмп (77 г.), отбелязва изданието. Засега Кенеди е сигурен кандидат в няколко щата - Юта, Мичиган, Хаваите, а според щаба му - и в Делауеър и Калифорния. За да поддържа добра форма, той кара сноуборд и вдига тежести във фитнес.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12133

2

Azazel

09.05 2024 в 17:28

Това добре обяснява вярата му във всякакви конспиративни теории. И, обяснява и състояните на другите почитатели на конспиративните теории...

2550

1

alfakentavur

09.05 2024 в 15:20

Няма как да се е възстановил напълно.
Нервните клетки не регенерират. Умрат ли - край, не се появяват нови на тяхно място.
Така че, ако има изядена част от мозъка, то тя си е липсваща.