Магията на Хисарлъка Experience отново ще обгърне Кюстендил

OFFNews 30 април 2024 в 16:21 1192 0

Хисарлъка Experience - фестивалът, който ще ви потопи в музикално пътуване с нежни ритми и бунтарски текстове от 12 до 14 юли. Събитието ще се проведе в крепостта над град Кюстендил и ще бъде със свободен достъп.

На музикалната сцена в първата вечер ще излязат Мерудия, Ethno Venture и Kopriva. 

През втория ден на фестивала ще се насладим на изпълненията на Руши, а преди него на сцената ще бъдат красивите Yana и Leena. В последната вечер на фестивала група PIF и талантливите Jin Monic ще зарадват посетителите със своята музика.

През деня изложби от талантливи артисти, концептуален базар за творци, многобройни занаятчийски изделия и вкусотии ще допълнят изживяването. Около старинната крепост за децата ще има организирани игри, арт работилници, атракциони и други весели занимания. Посетителите ще имат възможността да се насладят на прелестния залез и прохладната природа през целия уикенд.

За първи път по време на тазгодишното издание ще има отворена сцена, където посетителите ще имат възможността да се проявят и да споделят своя музикален талант пред публиката.

Благодарим за подкрепата на община Кюстендил и Сдружение по Туризъм. Повече информация за фестивала може да намерите тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови