''Млади и борбени''. БСП регистрира листата си за ЕП с водачи Вигенин и Гечев

OFFNews 02 май 2024 в 16:25 2277 4

Снимка Пресцентър БСП

БСП регистрира в ЦИК листата си с кандидати за изборите за Европейски парламент.

Пред журналисти лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви, че партията ѝ иска България да е равноправна с другите европейски държави и да спре тенденцията на да се гледа като на втора ръка държава членка.

Водач на евролистата на БСП е Кристиан Вигенин, следван от Румен Гечев, Цветелина Пенкова, Вяра Емилова, Филип Попов, Александър Симов и Гергана Алексова.

"Това е листата зад мен – млади и опитни, борбени. Изпращаме хора, които ще защитават българския интерес", каза Нинова, предаде БНТ.

От социалистическата партия ще работят за преразглеждане на зелената сделка, изравняване на земеделските субсидии и пълноправното членство на България в Шенген.

Според лидера на БСП провеждане на избори 2 в 1 ще доведе до по-висока избирателна активност.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

788

4

jorj

02.05 2024 в 22:52

Тази кака се опитва да пребута на ЕС капел майстора на "фалита на държава" !!!!! Како, како, къде си тръгнала с този фалирал дебил, който в една нормална държава щеше да излежава още 76 години затвор. До 2100!!! Стига и с тези вагинални разкрития, в тях няма нито младост, нито борбеност, има теч с особено неприятна миризма, която дескредитира.

15314

3

Hihi1981

02.05 2024 в 19:43

Тия са утайка на утайката!Корни завинаги!Довърши ги!

1730

2

Ivan

02.05 2024 в 19:00

За Вигенин, донекъде попрецъфтел. От времето на монархо-османско-комунистическата завера на Станишев, айдука от Дръндар и Мадридския комарджия. Ама този бастун и "икономически гений" Гечев, дето ни направи милионери по време на неговото финансово управление-немам думи! "Борбеността" му е смес от къса памет или летален изход на електората плюс нахалство, граничещо с наглост. А "младостта" му е отекла в канала, с началото на еректоралната дисфункция и проблемите с простатата. Како, како....Ако това са ти младите и борбени-жална ни майка! По-добре да се върне айдука от Банкя!

345

1

Джендо Джедев

02.05 2024 в 18:53

Гумен Речев към кои е? Май от доста време не е сред младите. А за борбен - явно е борбен. Поне по критериите на БСП. Там гьонсуратлъкът се приема за борбеност.