Полицията издирва избягал затворник в София

OFFNews 04 май 2024 в 19:25 4117 2

Снимка GettyImages

Полицията търси избягал затворник в София. Последната гонка с униформените е от изминалата нощ, предаде bTV. Мъжът е с две влезли в сила присъди - за кокаин и за закана за убийство и хулиганство. Той два пъти е засичан от органите на реда, но не е заловен.

В края на септември миналата година е пуснат на свобода по медицински причини, но така и не се връща зад решетките, съобщиха от правосъдното министерство.

Случаят става ясен днес след серия неуспешни гонки със затворника в столичния квартал "Люлин", където е бил задържан при спецоперация през април миналата година.

Това се случи, след като затворникът три години успяваше да надхитри полицията и се укриваше, докато се издирваше, включително и с червен бюлетин на Интерпол. Още тогава стана ясно, че мъжът е опасен и въоръжен.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1000

2

Gunter

04.05 2024 в 21:16

Изумително! Какъв е смисълът на тази публикация, след като няма снимка? Няма даже име, описание, нищо. Вие наред ли сте? И след като е обществено опасен, полицията е длъжна да предостави снимка. И даже да задължи медиите да я разпространят.

-395

1

Vitorio

04.05 2024 в 19:33

Има ли снимка и име, или човекът се притеснява....
Ако е на някой жертва на престъпление медиите ще идат и при близките му пред вратата и на пограбение, но когато е престъпник му се пази честта и достойнството, все пак сме "държавата" на престъпниците и престъпленията а не обратното!
Закона е врата у поле, ако не си престъпник си глупак!