Хороскоп 04.05-10.05.: Везни и Скорпиони обмислят делови план, Близнаци и Водолеи залагат на сътрудничество

Антония Мечкова 04 май 2024 в 06:54 40979 0

Снимка pexels

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Много празнични дни предстоят, а вие си редите амбициозни планове, но май трябва да изчакате и да избягвате поводите за спор с близки. Сега Великден и Гергьовден подсказват на Овните да снижат целите, да изпипват по-търпеливо неща, които подхващат, да се съобразявате с хората в най-тесния си кръг. На Светла сряда ще изясните редица теми и ще упорствате по тях със спокойно сърце. Четвъртък и петък са за дома и роднини, семейните има на какво да се радват. Необвързаните да не бързат за брак и да не се изкушават от авантюри.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Великденската седмица е изпъстрена и с именни дни, а като добавим и някои рождени... От събота Телците ще следват неотклонно плана си, до четвъртък трябва да се видят с много роднини, приятели и познати, да се почерпят. До вторник част от знака се притесняват от неизяснени проблеми. Ако са делови – споко, ще се справите с повече труд и желание да навлезете в нова сфера. От сряда привличате хора, подходящи за сътрудници в разни дейности, така че не разкривайте всичките си идеи за изява, печалби. В петък бъдете по-бдителни.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
През тези празнични дни ще искате някак да се отдръпнете в кръга само на най-близки и обичани, вкъщи ви е уютно. В понеделник Близнаците имат и някакви задачи, искат околните да се чувстват колкото може по-обгрижени, а и подкрепяни. Все пак във вторник-сряда си оставете известно време за светски срещи, купони. Но там ще се държите на втори план, искате да изпипате всеки детайл в планове, начинания, че и лични партньорства ви налагат дискретност. В петък ще оформите бъдещи съюзи, които ще са твърде ценни за делата ви.

РАК (21.06 – 21.07)
Хубаво и по-динамично 7-дневие, а като добавим и амбициите ви за изява и печалби... В понеделник Раците ще предпочитат самостоятелно да изясняват нещата, което ще носи голяма умора и спорове тогава и във вторник. По-добре укротете темпото, в сряда огледайте пак плана си, в следващите дни може да има финансови грижи, да се видите в по-слаба позиция. Ще намерите изход от нежелани ситуации, околните ще отчетат вашата съсредоточеност и увереност. Едни се радват на разбиране от любим, други връщат хармонията след пауза...

продължава на стр. 2 

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови