Петков: Борисов има и голям, хлъзгав врат, на който виси воденичният камък Пеевски (обновена)

Ружа Райчева 26 април 2024 в 11:05 2807 3

Кирил Петков

Снимка БГНЕС/Антон Станков

Кирил Петков

Чух от г-н Борисов, че има голям, хлъзгав гръб. Освен това има и голям врат, на който в момента е увиснал г-н Пеевски и го задушава.

Това съпреседателят на "Продължаваме промяната" (ПП) Кирил Петков реагира на думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов от тази сутрин, че който се е покатерил на неговия "голям и хлъзгав гръб - все е падал". На свой ред Борисов пък отговоряше на изказване на Лена Бориславова (ПП), която каза, че "истинският шеф на ГЕРБ е Делян Пеевски"

Кирил Петков коментира гласуваната вчера оставка на председателя на Народното събрание (НС) Росен Желязков от ГЕРБ. Според Петков той нямал свободна воля и слушал какво му "подвикват" Пеевски и Борисов от първия ред, след което нарушавал правилата. 

"Вчера дадохме ясно съобщение към хората от ГЕРБ - ако искате ГЕРБ да бъде част от нормално европейско управление и да се откачи големият воденичен камък, висящ от големия хлъзгав врат на Борисов", каза Кирил Петков. 

Според него се вижда, че в България не може да има нормално управление, ако тази зависимост на ГЕРБ от ДПС не бъде прекъсната. Кирил Петков посочи, че с предлагането на меморандума на ГЕРБ, ПП-ДБ са казали, че Делян Пеевски "няма запазено място на масата", както и всички други политици. 

"Г-н Пеевски и г-н Борисов трябва да се откажат от този контрол на държавата по телефона", добави съпредседателят на ПП Кирил Петков. 

След изборите пуделът Кирил Петков ще е в кучкарника на Бойко Борисов, закани се Пеевски

След като Пеевски репликира Петков и го нарече "малък сладък пудел" и "булка на Борисов", Кирил Петков събра медиите заедно с пиара си Найо Тицин, за да им каже едно-единствено изречение в отговор, след което отказа да отговаря на въпроси:

"Абсолютно не вярвам, че той би посмял да ми каже тези неща, ако гардовете на НСО не бяха отвън пред кабинета."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

318

5

Valioka

30.04 2024 в 20:29

Wenc, "опорка" стана модерна дума, но трябва да се използва на място от умни хора, а не от калъфи... Ами айде като е толкова лесно, нека ГЕРБ се откъсне от Делян Пеевски, който така, между другото, евроатлантически е закопан от Магнитски. Айде, нека го направят.

605

2

Wenc

26.04 2024 в 11:27

На умряло куче, нож вади..

За новият предизборен сезон, няма ли да извадят нова опорка.
Тази се изтърка много.

870

1

Constanza

26.04 2024 в 11:10

Много точно казано!
 
X

Какво трябва да знаем за коклюша