Костов: На вота решаваме ще има ли демокрация в България или не (видео и снимки)

OFFNews 10 май 2013 в 21:46 3248 4

Снимка: Сергей Антонов
Снимка: Сергей Антонов

Тези избори не са обикновени, те не са толкова състезание на политически програми, а ще има ли в България демокрация или не. Това заяви лидерът на ДСБ Иван Костов на закриването на предизборната кампания на коалиция ДСБ-БДФ в София.

За да подкрепят коалицията, в Борисовата градина на сцената излязоха Богдана Карадочева, Васил Петров, Васко Кръпката и "Подуене блус бенд".

Всичко, което чуваме през слушалката и ключалката, сочи, че българската демокрация е заменена с това дали си с Бойко Борисов или със Сергей Станишев. Това е избор, който води доникъде, категоричен е лидерът на ДСБ.

ДСБ-БДФ са последните останали защитници на синята кауза. Затова всеки глас е важен за нас, всяка подкрепа, всеки човек, подчерта Костов.

ДСБ са необходими на България, защото пренасят безценния си опит, компетентност и могат да извадят страната от трудното положение, категорични са тъмносините.

36 часа остават до един изключително важен момент, до една важна среща - на българския народ с неговото бъдеще не за четири години, а за десетилетия напред, заяви на свой ред председателят на БДФ Жаклин Толева.

Тя подчерта, че по време на кампанията се е затвърдила позицията, че ДСБ-БДФ са нужни на България, защото представляват свободолюбивите, предприемчивите, умните, творците, хората с идеи как да върнем гордостта и достойнството на българина.

Нашата победа ще бъде победа за България, заяви тя.

Толева припомни трите стъпки, които коалицията залага като акценти в програмата си за по-добра България - сигурност, работа, доходи.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови