Обява за назначаване на психолог по проект BG051PO001-5.1.05-0005-C0001

13 май 2013 в 16:39 1806 0

baris

О Б Я В А

ЗА НАЗНАЧАВАНЕ НА ПСИХОЛОГ ПО ПРОЕКТ BG051PO001-5.1.05-0005-C0001 „ЖИВОТА Е ДВИЖЕНИЕ”, ФИНАНСИРАН ПО ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА „РАЗВИТИЕ НА ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ”, СЪФИНАНСИРАНА ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СОЦИАЛЕН ФОНД НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ

 

Основната цел на проект „Живота е движение”, изпълняван от Българска асоциация за рекреация, интеграция и спорт (БАРИС), е създаване на условия за активно социално включване на хора с двигателни увреждания и по-активно поведение и реализация на реалния пазар на труда.

В рамките на проекта е предвидено създаване и функциониране на „Център за подкрепа на хора с двигателни увреждания - Актив”, в който ще се предоставят комплекс от качествени услуги на потребителите на центъра, чрез които ще се подпомогне тяхната социална адаптация, трудова реализация и пълноценно включване в обществения живот. С цел осигуряване на ефективно функциониране на Центъра и предоставянето на качествени услуги на потенциалните потребители е предвидена поддейност за избор на приложни специалисти, които да работят в Центъра.

 

Като част от реализирането на тази поддейност е необходимо да се избере един специалист на позиция Психолог (код на длъжността съгласно НКПД: 2634), с който Българска асоциация за рекреация, интеграция и спорт (БАРИС) да сключи граждански договор за срок от 12 (дванадесет) месеца, 990 (деветстотин и деветдесет) часа, считано от 01.06.2013 г. Местоработата на психолога е в Центъра за подкрепа на хора с двигателни увреждания – Актив, находящ се в 25-ДКЦ, р-н Младост.

 

ОСНОВНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ:

  1. Да участва при подбора на потребителите на Центъра за подкрепа на хора с двигателни увреждания - Актив;

  2. Да участва в разработване и прилагане на индивидуалните програми на потребителите;

  3. Да провежда консултации, спомагащи да се развият социалните умения на потребителите на Центъра за подкрепа на хора с двигателни увреждания – Актив.

 

Експертът трябва да отговаря на следните основни изисквания:

  • релевантно висше образование или професионална квалификация;

  • 3 години релевантен професионален опит;

  • опит в работа с хора с увреждания.

 

Възнаграждението се определя съгласно бюджета на проекта на час в размер на 12,78 лв. (дванадесет лв. и седемдесет и осем ст.) или общо – възнаграждение в размер на 990 часа х 12,78 лв.= 12 652,20 лева (дванадесет хиляди шестстотин петдесет и два лв. и двадесет ст.).

 

Крайният срок за подаване на документи за кандидатстване е: 27.05.2013 г.

Документи за кандидатстване се подават на адрес: гр. София, Национален стадион „Васил Левски”, вх. 26или baris_org@abv.bg

Интервюта ще бъдат проведени само с одобрените по документи кандидати.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови