Михаил Йосифов и Новините в джаза представят Втора емисия

Младата формация с поредица от три концерта с нова авторска музика на различни места в София през 2024 година

OFFNews 27 март 2024 в 17:46 1228 0

Михаил Йосифов и Новините в джаза представят Втора емисия

Снимка Новините в джаза

Михаил Йосифов и Новините в джаза представят Втора емисия

На 13 април, събота, в най-добрия клуб за жива музика в София Sofia Live Club, предстои една вълнуваща пролетна среща с чудесните музикални вести от Михаил Йосифов & Новините в джаза.

Специално за този концерт музикантите от младата формация са подготвили нова авторска песен "Природно", която ще бъде представена за пръв път пред публика. Освен нея гостите на клуба в тази пролетна вечер ще чуят и други съвсем нови авторски песни, някои от които ще бъдат част и от втория албум на групата.

През 2023 г. формацията, създадена от талантливия Михаил Йосифов – тромпетист, композитор, аранжор, преподавател, издаде своя дебютен албум “Първа емисия”, който представи с турне през пролетта и през есента в седем български града, както и на няколко музикални фестивала през лятото.

Втора емисия не е името на втория предстоящ албум на бандата, а името на първия от три концерта, които Новините в джаза ще имат в София през тази година. Трите концерта ще имат различна програма, за всеки от тях групата ще създаде по една нова авторска песен, и всеки от концертите ще е на различно знаково софийско място. Пролетният – в най-добрия клуб за жива музика София лайв клуб, летният – на терасата на център Топлоцентрала, и есенно-зимният – в салона на Дома на киното. Един град, три нови песни, три сезона, три различни локации, много качествена авторска музика, създадена и изпълнена от млади български артисти – само добри са новините от най-свежите Новини в джаза.

Михаил Йосифов & Новините в джаза са:
Велека Цанкова - вокал
Лъчезар Кацарски - вокал
Михаил Йосифов - тромпет
Александрос Красидис - саксофон
Николай Костадинов - пиано
Краси Зафиров - китара
Калина Андреева - бас
Ивайло Манев - барабани
Със специалното участие на Атанас Попов – перкусии

Билети се продават в мрежата на Eventim, а повече информация можете да получите на фейсбук страницата на групата. Вход свободен за ученици и студенти.

Концертът се осъществява с подкрепата на Столична община, програма "Култура”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!