Радан Кънев прави "Нова република", дърпа част от реформаторите

Антония Чорева 24 януари 2017 в 19:13 27770 27

Кънев беше рамо до рамо с Трайков по време на кампанията му за кандидат-президент.

Лидерът на ДСБ Радан Кънев утре обявява официално нов политически проект, наречен "Нова република". За идеите си Кънев говори вече една година, но утре проектът ще бъде официализиран. 

Досега лидерът на ДСБ беше представил само договор за Нова българска република, но утре в балната зала на хотел "Радисън" той ще подпише проекта си, който от партията наричат надпартиен политически проект. Той обаче се очаква да прерасне в нова партия.

В нея влизат освен ДСБ и част от реформаторите - Петър Славов, Мартин Димитров, Трайчо Трайков, който беше кандидат-президент на РБ - които бяха опозиция в самия Реформаторски блок.

В проекта ще влязат и други граждански организации и мрежи.

Проектът на Радан Кънев има следната цел:

Да изградим Нова българска Република, стъпила на силни институции, върховенство на закона и безкомпромисна война с корупцията и мафията. 

Нова икономика с ниски данъци, които да остават близо до хората по места, със свобода за бизнеса от партиен рекет и обръчи, със силни и независими регулатори срещу картелите. 

Нова надежда, с политика в интерес на българските семейства и силна връзка между Българите в Родината и българите зад граница.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

1

Red or Dead

24.01 2017 в 19:29

У кемперът ли ще се събират всички??Е, спокоен съм.....място ще има:)))))))))

29217

3

Лопе де Вега

24.01 2017 в 19:35

Сега ще се нахвърлят червени и червеникави.

Поздрав!

13056

8

Какавидков

24.01 2017 в 20:08

Радан Кънев дърпа част от реформаторите

На снимката през шлиферчето дърпа макарите.

25665

9

Victimized

24.01 2017 в 20:23

Едно нещо ми хареса от проекта на Иванов, че имат слоган "политизирайте се".
Колкото и партии да направят, колкото и проекта да направят, докато хората не почнат да разбират какво им говорят политиците, ще бъде все едно лекар говори на пациент, каквото каже просто кимаме разбирателно и търчим към аптеката с рецептата, понеже нямаме дори и базова идея какво казва. Политиката е далеч по-проста от медицината за щастие, така че решението както винаги е в избирателя. Да разбираш кое е политическо говорене, кое е популизъм, кое е изпълнимо и кои са реалните приоритети ще е от полза . Искате пряка демокрация, трябва да се постараете за нея....