Мъж планирал да отвлече Лана Дел Рей

OFFNews 04 февруари 2018 в 18:14 4237 0

Снимка Instagram

Полицията в Орландо, щата Флорида, арестува мъж, който планирал да отвлече певицата Лана Дел Рей, съобщи TheGuardian.

43-годишният Майкъл Хънт носел нож, когато бил задържан от полицията близо до търговския комплекс „Амуей“, където певицата имала участие.

Оказало се, че Хънт публикувал заплашителни съобщения за изпълнителката на Summertime sadness в социалните медии.

Полицията съобщи, че е арестувала мъжа по информация на техен анонимен източник. 

„Когато беше задържан, Хънт имаше билети за представлението и нож“, казаха от полицейският отдел на Орландо в изявление.

Мъжът е обвинен в преследване и опит за отвличане с оръжие и е задържан в затвора в Ориндж Каунти.

„В петък полицията в Орландо получи информация, благодарение на която успяхме да заловим Хънт преди да се случи нещо лошо и гарантирахме безопасността на всички присъстващи на концерта на Дел Рей“, заяви говорител на полицията.

„Разчитаме на хората да ни уведомяват за всичко притеснително и подозрително. Ако не ни бяха дали тази информация, властите може би нямаше да успеят да предотвратят случващото се“, се казва още в изявлението.

Певицата публикува в социалните мрежи видеоклип от концерта си и благодари на всички, които са присъствали и заяви, че тези изживявания я зареждат с енергия. Дел Рей сподели още, че е се чувства изключително добре след последните няколко участия и изпитва признателност към феновете си.

Това не е първият случай, в който някой се опитва да нападне певицата. През 2016 година 19-годишният Закари Селф бе осъден на близо три месеца затвор, след като влезе в дома на Дел Рей. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови