Започват продажбите в България на смарт часовниците Huawei Watch 4 Pro Space Edition и Watch GT 4 41 mm Green Edition в атрактивни комплекти с аудио продукти на марката

OFFNews 08 май 2024 в 13:50 13963 0

Снимка

Веднага след световната премиера на новите смарт часовници на Huawei – изключителният Huawei Watch 4 Pro Space Edition с модернистичен космически дизайн, и бележещият нова стъпка в модата – Watch GT 4 41 mm Green edition, българските потребители имат шанса да закупят всеки от тях в комплект съответно с true wireless слушалките Huawei FreeBuds 5i и Huawei FreeBuds SE 2, в мрежата на Yettel, A1, Виваком, Техномаркет, Технополис и избрани партньори на дистрибутора Polycomp. Huawei Watch 4 Pro Space Edition се предлага в комплект с Huawei FreeBuds 5i на препоръчителна цена от 1299 лв., или със съответните абонаментни планове на мобилните оператори, а дамският Watch GT 4 Green Edition се предлага заедно с Huawei FreeBuds SE 2 на препоръчителна цена от 499 лв, или също със съответните планове и на изплащане от мобилните оператори. Офертата е валидна от 8 май до 4 юни 2024 г. включително.

Huawei Watch 4 Pro Space Edition в България

Watch 4 Pro Space Edition е част от емблематичната серия Watch 4 Pro висок клас смарт часовници, с акцент върху ултрависокото качество на използваните материали и поддръжката на eSIM. Той е изработен от нанокристален керамичен материал, който гарантира лекота и удобство, а отличителният му дизайн продължава Fashion Forward стратегията като я отвежда до нови космически висоти. Съвместим с Android и iOS, той предлага още подобрения във функциите за здраве и фитнес, като добавянето на HUAWEI TruSeenTM 5.5+ за по-прецизно проследяване на здравето, както и Health Overview 2.0, подобрена функция за здравни отчети, която сега предоставя нови здравни данни и нова функция за анализ на здравни тенденции, позволяваща тестване на множество основни здравни показатели за 60 секунди.



HUAWEI Watch 4 Pro Space Edition разполага също и с ултра издръжлива батерия, с 2 режима на работа – стандартен режим с 4.5 дни живот на батерията, 12 дни в режим Ultra-long battery life или до 21 дни в същия Ultra-long battery life режим, но с ограничена употреба на някои от предлаганите функции.

Моделът се предлага в комплект с HUAWEI FreeBuds 5i – безжични слушалки създадени за слушане на звук с висока резолюция, които са носители на сертификат за Hi-Res Audio Wireless (Hi-Res). За да гарантират чист звук с минимална интерференция от външната среда, HUAWEI FreeBuds 5i притежават хибридна технология за шумопотискане, която надскача традиционното за in-ear дизайна пасивно блокиране на високочестотния шум. Те са екипирани с активно шумопотискане, базирано на два микрофона и хибридна технология. Така засичат не само външния шум, а и излишния такъв от самия ушен канал, с което постигат максимална дълбочина на активно шумопотискане до 42dB.

Huawei Watch GT 4 41 mm Green Edition

В България ще се предлага и дамският Watch GT 4 със зелена каишка. Новият модел от серията Huawei Watch GT 4 следва традициите на марката за съвместимост с iOS и Android устройства, както и за дълъг живот на батерията – до 7 дни.

Устройството наследява характеристиките на GT 4 серията и разполага с функции и технологии за следене на здравето, сред които Stay Fit функционалност с калкулатор на калории, и нови функции за следене на респираторното здраве, с фокус върху качеството на съня и аномалии в дишането по време на сън. Колекцията от спортове, които можете да следите, също е обогатена в сравнение с предхоните серии. Модернизиран двулентов петсистемен високопрецизен GNSS подобрява точността на позициониране с 30% в сравнение с предишните версии.



Моделът се предлага с Huawei FreeBuds SE 2, които са леки и ергономични Bluetooth слушалки с 10мм динамичен драйвер, които поддържат шумопотискане при разговори, бързо зареждане и възпроизвеждане на музика до 9 часа с едно зареждане и до 40 часа заедно с кейса за зареждане. С десетминутно зареждане може да си осигурите до още 3 часа музика и разговори.

Цени и наличности

Считано от 8 май до 4 юни 2024 г. включително, HUAWEI Watch 4 Pro Space Edition ще се предлага за в комплект с HUAWEI FreeBuds 5i на препоръчителна цена от 1299 лв. в Yettel, A1, Виваком, Техномаркет, Технополис и избрани партньори на дистрибутора Polycomp.

Считано от 8 do 4 юни 2024 г. включително, HUAWEI Watch GT 4 41 mm Green Edition ще се предлага в комплект с HUAWEI FreeBuds SE 2 на препоръчителна цена от 499 лв. в Yettel, A1, Виваком, Техномаркет, Технополис и избрани партньори на дистрибутора Polycomp.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови