Назначиха нови зам.-министри на туризма

OFFNews 24 април 2024 в 17:11 1860 1

Снимка Министерство на туризма

Назначени са нови зам.-министри на туризма. Това са Павлин Петров и Ирена Георгиева.

Павлин Петров е представител на професионалистите в бранша и има дългогодишен опит в частния сектор в сферата на туризма. До момента той беше съпредседател в една от основните браншови организации в сектора – Българска асоциация на заведенията.

Павлин Петров е магистър по икономика и туризъм в Стопанската академия „Димитър А. Ценов“ – Свищов, има и професионална квалификация по право в УНСС.

Другият заместник на министъра на туризма Евтим Милошев, Ирена Георгиева, е опитен специалист в туризма и в държавната администрация като дългогодишен заместник-министър на туризма в няколко служебни и редовни кабинета.

Ирена Георгиева е завършила социология в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ със златен медал за отличен успех и активна обществена дейност.

В професионалния си път има близо 25-годишен управленски опит в сектора като ръководител на туристически агенции.

Дълги години е била член на Управителния съвет на Асоциация на българските туроператори и туристически агенти (АБТТА), а от 2009 до 2013 е и неин председател. Като признат международен специалист в туризма Ирена Георгиева е била и член на Борда на директорите на ЕСТАА (The European Travel Agents’ and Tour Operators’ Associations). От 2021г. до 2023г. Ирена Георгиева е представител на България в Борда на директорите на Европейската туристическа комисия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11024

1

Комита

24.04 2024 в 17:39

По време на второто правителство на Тиквата продуцентската къща „Дрийм Тийм“ на Евтим Милошев прибра близо 10 милиона еврофинансиране по различни проекти. Някъде тогава актьорите от „Комиците“ бяха неизменна част от предизборните митинги на ГЕРБ.

Бившият шут на Слави е сред стотиците скрити бенефициери на дванайсетгодишното мафиотското управление. Сега връща услугата, включвайки се в пишман правителството на фатмака.
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки