Изгониха световен рекордьор в щангите от залата в Бургас

OFFNews 06 март 2017 в 13:46 7949 1

Снимка Котаспорт

Нечуван скандал разтресе бургаските щанги. Олимпийският вицешампион и световен рекордьор в категория до 69 килограма Георги Марков бе изгонен от залата по вдигане на тежести, която се намира на стадион Черноморец. Новината е на "Котаспорт".

Днес той и състезателите от неговия клуб са отишли на тренировки и са намерили залата заключена със сменена брава и патрон. Това е било направено от треньора на СКВТ Черноморец Димтър Ковачев. Според вътрешна информация двамата с в много лоши отношения от години, като това е ескалирало в тежък конфликт.

На вратата на залата пък има бележка, на която пише, че право на тренировки в спортното съоръжение има само клубът на Ковачев. Бележката е издадена от прокуриста на ПСФК Черноморец Пламен Киряков. Както е известно, целият спортен комплекс е апортиран в капитала на фалиралия футболен клуб.

„Това е нелепо. Не мога да вляза да тренирам, защото наруших нечии интереси. Смешно и грозно е. Ще се справим и с този проблем“, коментира Марков, една от легендите на бургаските щанги.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки