Жена, съдена за убийство на прасе, основа първата ясновидска къща

Лунен маг взима по 3000 лева за курс за магьосничество, но признава, че не издава касови бележки

OFFNews 26 април 2024 в 09:55 5263 5

Димитринка Стайкова

Снимка Стопкадър Нова ТВ

Димитринка Стайкова

Димитринка Стайкова от Варна е поредната представяща се за ясновидка номер едно в България. Изготвя политически, здравни и финансови прогнози, намира и изчезнали хора. Твърди, че е предала пророческите си умения на дъщерите си – Ивелина и Стоянка. Те са създали и първата ясновидска къща в България. 

На видеа в социалните мрежи Димитринка обяснява, че тя и дъщерите ѝ гледат или с "психометрия, или с допир на вещ, във въздуха или снимка". Ясновидството на Димитринка може да лети и в космоса, казва самата тя, като допълва, че има космически ясновидски профили.

От рекламите на майката и двете ѝ дъщери става ясно, че трите жени "могат" да говорят с духове, "стари крале" и императори, предаде Нова ТВ. 

Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват. Публично се показва само майката, а дъщерите са зад кадър. Те обаче не "гледат" нито на живо, нито по телефона, а в различните социални мрежи. 

30-минутна видео консултация по Viber се договоря след изпращане на пари. Тя струва 230 евро. Ясновидско гледане по имейл също струва 230 евро, за двама - 350 евро.

Вероятно, за да достигнат до клиенти, извън България, част от гаданията се превеждат на английски. Ясновидката е изготвила здравни прогнози на много политици и качва клипове за тях. Световният политически елит също получава прогнози.

Сред политиците са съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Според Димитринка Петков е с лека настинка, но и с възпаление на лявото око, а Борисов - с бодежи в "областта на стомаха, но няма болест". Предсказание има и за бившият външен министър Мария Габриел, която е "със силна болка между двете очи". Лидерът на БСП Корнелия Нинова също, според "ясновидките", има възпаление под лявото око, но "мозъкът е добре". 

Здравни прогнози Димитринка прави и на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп, както и на президента на Украйна Володимир Зеленски.

През 2008 г. Димитринка е осъдена условно за убийство на прасе и държане на огнестрелно оръжие и боеприпаси без разрешение. Стадо животни минало покрай семейния имот. Тя стреляла с оръжието на мъжа си Веселин Стайков, който е бивш военен. Той е получил административно наказание - глоба от 500 лв., за това, че не е съхранявал пистолета си, както трябва.

Към момента имотът им във Варна е изоставен и се продава, а цялото семейство живее във фургон в полето до Белослав. Там преди години са приемали и клиенти.

"Обявата, която сте чели, не е актуална. Никого не крия. Всеки може да иска пари от всекиго", коментира мъжът на ясновидката.

Докато Димитринка твърди, че дъщерите ѝ са придобили уменията по наследство, лунен маг Мария Стойчева от Варна преподава на ученици. Провежда едномесечни курсове по гадателство и окултизъм. На подставено Стойчева решава, че човекът може да изкара курса и след това да работи като маг. Цената е 3000 лв.

Стойчева допълва, че магиите са три вида - бяла, сива и черна. След като обясня за коя магия колко такса се взима, лунният маг казва: "Насила не те викам, идваш, даваш си паричките и тогава става работата. Има-няма резултати - това е". 

На въпрос защо повечето ѝ ученички са разследвани за измами, Стойкова обяснява, че "те не са виновни": "Кой е виновен? Този, който яде баницата, или този, който я дава?". 

Лунният маг признава, че не издава и касови бележки. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1005

5

Antares

26.04 2024 в 15:35

Хемингуей би се гордял с тази статия!

14469

4

случайно прочетох

26.04 2024 в 13:24

Дали Лийко не е първият ѝ клиент?Той вярва на врачки и баячки :–)))))))))))))))

НАП, НОИ хайде да поработите....

1000

3

foreigner66

26.04 2024 в 12:45

Въпросът с търсенето и предлагането :)))), но данъци трябва да се плащат. :))

22548

2

dolivo

26.04 2024 в 11:25

Данъчните да се активират, че се върти бизнес без видимост и процент за държавата. Искам си данъка от тази!

22548

1

dolivo

26.04 2024 в 10:36

"цялото семейство живее във фургон в полето до Белослав. Там преди години са приемали и клиенти."
 
X

Какво трябва да знаем за коклюша