Бащата на Ани удрял майка й в корема, докато била бременна

OFFNews 16 май 2015 в 17:58 2256 1

Обвиненият за жестокото убийство на 4-годишната си дъщеря Ани в Атина, е ритал в корема майката на детето си, докато била бременна.

Това твърди пред Нова телевизия близък до родителите на Ани- Станислав Бакърджиев и Димитрина Борисова.

Приятелят на семейството, който пожелал да остане анонимен, твърди че и бащата, и майката на убитото момиченце проституирали в Гърция.

Той твърди, че Димитрина взимала наркотици, докато била бременна, защото понякога й се налагало да продава тялото си в продължение на 48 часа без да се прибира. Това й се налагало, защото Станислав я биел, ако не изкара достатъчно.

Станислав също използвал наркотици, а когато го правел в продължение на повече от три дни ставал много агресивен. Той пиел и алкохол в големи количества.

Бащата на Ани често биел Димитрина, докато била бременна, защото не вярвал, че детето е от него. Мислел че е от някой от клиентите и затова ритал в корема майката на Ани, разказва близкият до семейството.

По думите му Станислав не изпитвал чувства към Димитрина, а бил с нея заради пари.

"Всичко беше заради пари. А Димитрина беше лудо влюбена в него. Той я караше да проституира, докато тя беше бременна в седмия месец", разкрива техният приятел.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews