Хороскоп 20-26.04.24 г.: Овни и Козирози се стремят към равностойни партньорства, мнозина да се пазят от конфликт

Антония Мечкова 20 април 2024 в 07:05 38456 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Динамично 7-дневие, само гледайте да не ви подведе да прибързвате в своите начинания. През уикенда още не е време за по-амбициозните идеи, понеделник може да ви поведе на път. Овните във вторник нека да се съсредоточат върху задачите си, не е време за изясняване на объркани отношения, в любовта това може да предизвика и пауза... От сряда забравете хъса, неочаквани ситуации може да обърнат късмета, съюзите и хода на делата ви. В петък не сте в силна позиция, ала добре свършената работа носи радост, отваря поле за друга изява.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
През периода настроението ви е приповдигнато, в събота и неделя може да има и семейни поводи. От понеделник до четвъртък Телците стриктно ще уреждат делови, финансови и административни неща, в петък обаче ще се види, че има и още за изясняване. Във вторник се очертават задачи, за чието решаване ви е нужна помощ, внимателно преценете от кого ще я искате. Сега и приятели ви изкушават с оферти за печалби и прибързване, но сряда ще покаже: истински добрите резултати идват само с упорита работа, предпазливост, далновидност.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Лични и делови тревоги се редуват през 7-дневието и до петък доста ще ви поизморят. През уикенда Близнаците ще обръщат внимание на отношенията с най-обичани, ако нещо не върви – да изтърпят, проблемите скоро ще намерят решение. В понеделник-вторник избягвайте разпри в близкия си кръг, финанси и шефски претенции ви изнервят, навярно от четвъртък ще вземете всичко под контрол. Действайте предпазливо, за да си гарантирате достатъчно почивка и тонизиране, избягване на нараняване. След време ще отстраните и интриганти.

РАК (21.06 – 21.07)
През периода възникват притеснения за дела, финанси и лични отношения, та анализирайте темите задълбочено и не се отклонявайте от набелязаните стъпки за подобряване на ситуацията. През уикенда Раците да си спестят разправии в кръга си, от понеделник са критични към околни, но дали са изяснили нещата? Във вторник не е време за новите ви проекти, в сряда трябва да ги съобразите и с шефовете, и с шансовете, които обещава четвъртък. Погрижете се за тонуса си и за домашни, особено по-млади... В петък заложете на повече дипломация.

продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки