Борисов за Йончева: В БСП си нямат мъже

Лидерът на ГЕРБ се възхити на ораторските умения на бай Илия от село Въглен

OFFNews 12 март 2017 в 12:41 7912 9

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се възхити от ораторските умения на свой симпатизант на име Илия по време на предизборна среща във Варна.

Възрастният, но енергичен човек от село Въглен, отправи от мястото си в залата реплики в подкрепа на доскорошните управляващи, а експремиерът го покани на сцената.

"Сега Герджиков ходи да се снима с Григор Димитров, а на плюеха кат праехме залата. Ние праиме. Телевизиите не ни дават да говориме, кво се направили. Мене никой не може да ме излъже. Ходил съм и в двете Кории и в ГДР, знам какво е", каза възрастния човек към когото Борисов се обърна с "наборе". 

Илия обра аплодисментите на залата, а Борисов бе видимо доволен от хвалбите. След разведряването на обстановката бившият премиер обясни на варненци, че "Хемус" е най-важната артерия за Бълтария.

"Освен ГЕРБ друг не може да построи "Хемус". Ако съм от Варна, дори и да не бях от ГЕРБ, щях да гласувам за ГЕРБ, пък после - за когото си искам", обясни Борисов. 

Той защити за пореден път програмата за саниране на панелните блокове, в които живеели хора както от ГЕРБ, така и от БСП, ДПС и патриоти. 

"Прав е Илия. Яка пропаганда - как държавата нямало да взема данъци, а с какво ще плащат пенсии и заплати? Ако оставим на частните фондове, 50 лева ще е пенсията", каза Борисов.

Той обясни, че при ГЕРБ освен плавно вдигане на пенсиите имало надбавки за Коледа и Великден.

"Това, което мога да обещая е, че баби и дядовци, които гледат внуците си, ще получават заплати. Това е добра програма, те така или иначе си гледат внучетата", каза лидерът на ГЕРБ.

Той посочи, че държавата се развива успено.

"Сега България е на най-бързата скорост. Втори сме по ръст, дългът ни е най-нисък, но има опасност да превключим на задна скорост, а тогава се чупи предавката", илюстрира Борисов.

Той обясни, че бизнесменът Веселин Марешки не е сигурен партньор в бъдещо управление на ГЕРБ.

"Това не е вярно. Ние трябва да се представим силно. Иначе всеки идва и поставя условия. На нас патерици не ни трябват", каза Борисов.

За пореден път той коментира и темата за това давала ли е държавата пари за репортажите на Елена Йончева, която води листата на БСП в Хасково.

"Мъже нямат в БСП и всички жени се правят на мъже. ГЕРБ крадял от санирането, а нейният втори човек в хасковската листа има фирма, която санира там. В предишния мандат платихме за събития за едни чужденци, но това е конфиденциална информация, която не трябва да казвам. Тогава тя беше първа дама. Просто ме възмути поведението й. Нека като народ да се обединим. Да бъдем по-толерантни и възпитани. Като иска да ме съди, ще призова Специализирана прокуратура, щото бяхме принудени да платим 2 милиона лева от нейния мъж. Знам какво са правили. Ще искаме да се разгледа цялата сделка от А до Я. Но това не интересува хората", заяви експремиерът. 

Той бе категоричен, че ГЕРБ трябва да продължи да управлява.

"Към момента по-добро от нас няма", каза Борисов.

Според него следващите избори трябвало да са мажоритарни, защото ГЕРБ била мажоритарна партия, партия на народа. 

Анкета

резултати
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

9020

9

Недялка Станева

15.03 2017 в 06:43

ИЗБОРНИТЕ ПРЕПИРНИ ЗАПРИЛИЧАХА НА МАХЛЕНСКИ КРАМОЛИ.
ЖАЛКО ЗА ДЪРЖАВНИЯ МЪЖ ,ЧЕ ПАДА ТОЛКОВА НИСКО , АМА ТОЙ СИ Е ДО НАРОДА ДЕ.

20699

5

Новак

12.03 2017 в 14:10

И за да приключим , предлагам ГЕРБ да започнат да издават отново "Работническо дело". Да има къде да се чуе гласа на народа, в това число и на бай Илия ходил и в двете Кории - и в горната и в долната.

13507

4

Мутри в костюми опитват да се правят на умни мутри, като говорят като за електората - Вие сте прости и аз съм прост...
Интересно ми е - Дядо Боце, като чете на ум, мърда ли си устните?
Магарешки колко висящи дела има?
"Към момента по-добро от нас няма", каза Борисов на сбирката на партията на мафията.
Борисов е като диарията - просто трябва да бъде спрян.
 
X

Да помогнем на украинските деца!