"Фостафка" или откъде да черпим идеи за интересни плакати

19 юни 2013 в 15:39 10371 3

Фоставка или откъде да черпим идеи за интересни плакати
Фоставка или откъде да черпим идеи за интересни плакати

Ако търсите идеи за цветни и интересни плакати за протестите, страницата в блога Tubmlr "Фоставка" може да ви помогне доста.

На pdf. формат с висока резолюция на ваше разположение са десетки плакати, маски, надписи и лозунги, които може всеки безплатно да ползва по време на демонстрациите в страната.

Първият плакат, който може да видите в блога, е в подкрепа на протестиращите в Турция на площад "Таксим". Много от постерите, направени от анонимен автор, залагат на популярни в нета лафове и образи като "Спиндерман" и неговата летяща фраза "Фостата", която в блога е преобразувана в "Фостафка".

Друг сполучлив надпис е "Делян Пеевски... смятай!", като буквите от думите са поставени така, че когато се четат вертикално да се получава абревиатурата на Движението за Права и Свободи.

Оригинална е и идеята, която продължава призива за игнориране на Волен Сидеров и неговите съмнителни настроения - "Остани НЕ-ДО-ВОЛЕН!".

Блогът предлага и възможност да изпратите вашите идеи за плакати, като имате възможност да избирате между това да направите текст или картинка. 

Може да разгледате и изтеглите всички плакати ето ТУК.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!